• V košarici ni izdelkov.

S FroomCare je vse tako enostavno!

FroomCare je vsestranska rešitev za izdelavo programov terapevtske vadbe v kombinaciji z inovativnimi digitalnimi tehnologijami. Terapevti lahko v nekaj sekundah ustvarite program vadbe  z oblikovanimi, strokovnimi in učinkovitimi video posnetki podprtimi z navodili za izvedbo. Naša programska oprema motivira paciente in izboljšala njihove rezultate.

NOVO

COVID-19 Rehabilitacijski in preventivni programi z vajami

  • izboljšanje delovanja pljučnega sistema,
  • izboljšanje splošne kondicije,
  • vsesplošni ugodni učinki na srčno-žilni sistem.

Program vsebuje: 60 različnih vaj (VIDEO + NAVODILA)

Vaje, ki so jih sestavlili strokovnjaki rehabilitacijske medicine in fizioterapije.

Kako deluje Froom?

Korak 1

Z nakupom licence si zagotovite dostop do platforme in integrirane baze podatkov “Banke digitalnih terapevtskih vaj”

Korak 2

Na platformi si uredite profil in z le nekaj kliki po digitalni knjižnici terapevtskih vaj (posnetkov) izberite vaje , ki jih potrebujejo vaši pacienti. Integracija ICD kode.

Korak 3

Izbrane vaje se nato generirajo v povezavi ali QR kodi, katero posredujete pacientu, le ta pa z enim klikom na povezavo ali skeniranjem Qr kode, dostopa direktno do programa, ki ste ga ustvarili zanj.

Korak 4

Zdaj lahko pacient v domačem okolju izvaja predpisano terapevtsko vadbo, vi pa lahko preko monitoringa spremljate njegov napredek.

DIGITALNA KNJIŽNICA

Banka digitalnih terapevtskih vaj BDTE
velika zbirka digitalne strokovne vsebine z več kot 1000 video posnetki. Terapevti imajo polni dostop do digitalne kjinžnice in uporabijo posnetke za izdelavo osebnega in personaliziranega načrta vadbene - terapije za svoje stranke, z le nekaj kliki.

Kaj uporabniki menijo o nas?

Te zanima sodelovanje?

Bi rad pridobil več informacij o produktu, o ekipi, o vajah?

DTs HUB d.o.o. © Vse pravice pridržane

Piškotke uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.
SPREJMI