• V košarici ni izdelkov.

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

Splošne določbe

 DTs HUB d.o.o. se zaveda, da je varstvo osebnih podatkov za uporabnike zelo pomembno. Izjava o varstvu osebnih podatkov vsebuje informacije o zbiranju osebnih podatkov uporabnikov v okviru spletnega mesta FroomCare, ki vključuje vse spletne strani in podstrani DTs HUB d.o.o. (http://www.froomcare.com), Covid-19 program rehabilitacije (http://www.froomcare.com/covid-19/) in vse vključene storitve (v nadaljevanju spletno mesto FroomCare), ki jih upravlja DTs HUB d.o.o., ter informacije o obdelavi in varstvu na ta način zbranih osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta FroomCare.

Kot upravljavec spletnega mesta FroomCare si DTs HUB d.o.o. pridržuje pravico, da pogoje uporabe in izjavo o varstvu osebnih podatkov občasno dopolnjuje in posodablja v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Prosimo vas, da pred vsako uporabo spletnega mesta FroomCare preverite datum zadnje spremembe izjave o varstvu osebnih podatkov.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Pravica do informacije

Umik soglasja za obdelavo osebnih podatkov

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Piškotki in dnevniške datoteke spletnega strežnika

Varovanje podatkov

Končne določbe

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Naročanje na e-novice

Pri naročanju na e-novice na spletnem mestu FroomCare se poleg vaše IP številke shrani vaše ime in priimek in/ali e-naslov, ki ga vpišete v spletni obrazec.

Prijava na dogodke in dejavnosti, Povpraševanje po več informacijah o določeni tematiki

Pri prijavi na dogodke in dejavnosti oziroma povpraševanju po več informacijah o določeni tematiki na spletnem mestu FroomCare se poleg vaše IP številke zbirajo vaši osebni podatki, kontaktni podatki in ostali podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju ZVOP-1) sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. V primeru uporabe spletnega mesta FroomCare se za osebno privolitev šteje ravnanje uporabnika, ki z vnosom podatkov v spletni obrazec in izvedbo pošiljanja podatkov potrdi, da se strinja s Splošnimi pogoji in to Izjavo o varstvu podatkov. Upravljavec ne prevzema odgovornosti za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih podatkov, ki jih posreduje uporabnik. Kot uporabnik spletnega mesta FroomCare ste dolžni sami poskrbeti za točnost in ažurnost vseh posredovanih podatkov v okviru spletnega mesta FroomCare.

DTs HUB d.o.o. tako zbrane podatke, ki jih je uporabnik vnesel v spletni obrazec, obdeluje za namene, za katere jih kot uporabnik spletnega mesta FroomCare posredujete (komuniciranje in obveščanje, pošiljanje informacij, gradiva in vabil na dogodke DTs HUB d.o.o., statistične obdelave, segmentacije, analize in priprave poročil, ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje).

Podatki o vaši prijavi se shranjujejo in obdelujejo, dokler se ne odjavite od storitve obveščanja po e-pošti prek spletnega mesta FroomCare ali na e-naslov social@sporthify.com oziroma dokler DTs HUB d.o.o. na e-naslov social@sporthify.com ne posredujete svoje pisne zahteve za umik soglasja za obdelavo osebnih podatkov.

Pravica do informacije

Vsa svoja vprašanja, povezana z varstvom osebnih podatkov, zbranih prek spletnega mesta FroomCare, ki se nanašajo na vas (npr. zbiranje, obdelava, varstvo, dodatne informacije) pošljite na e-naslov social@sporthify.com. Na vaša vprašanja bo odgovorila odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov, zbranih prek spletnega mesta FroomCare.

Umik soglasja za obdelavo osebnih podatkov

Kot uporabnik spletnega mesta FroomCare lahko kadarkoli (z odjavo na spletnem mestu FroomCare ali neposredno na e-naslov social@sporthify.com pisno zahtevate, da DTs HUB d.o.o. trajno ali začasno, deloma ali v celoti preneha obdelovati vaše osebne podatke. DTs HUB d.o.o. se zavezuje, da bo najkasneje v 15 (petnajstih) dneh po prejetju pisne zahteve ustrezno preprečila obdelavo in/ali izbrisala osebne podatke uporabnika.

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

DTs HUB d.o.o. se zavezuje, da osebnih podatkov uporabnikov, zbranih na spletnem mestu FroomCare, brez izrecnega soglasja uporabnika ne bo posredovala tretjim osebam razen v zakonsko določenih primerih.

Piškotki in dnevniške datoteke spletnega strežnika

Kot večina spletnih strani tudi na spletnem mestu FroomCare uporabljamo piškotke za pravilno delovanje storitev in boljšo uporabnikovo izkušnjo. DTs HUB d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se obvezuje, da bo podatke uporabnikov varovala v skladu z veljavno zakonodajo (Zakonom o elektronski komunikaciji; ZEKom-1, Ur. l. RS, št. 109/2012 in nasl.).

Kot uporabnik spletnega mesta FroomCare lahko piškotke kadarkoli sprejmete ali jih zavrnete. Če ne želite sprejemati piškotkov, nastavite svoj brskalnik tako, da izbriše vse piškotke s trdega diska računalnika, jih blokira ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk. Vse o piškotkih in podatki o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletnem mestu FroomCare, so podrobneje predstavljeni v sklopu O piškotkih.

Obisk spletnega mesta FroomCare

Ob vsakem obisku spletnega mesta FroomCare se samodejno shranjujejo dnevniške datoteke spletnega strežnika, ki vključujejo tehnične podatke (npr. IP številka naprave, s katero dostopate, datum in uro dostopa, operacijski sistem in različica brskalnika, ki ga uporabljate, in ostale tehnične podatke).

DTs HUB d.o.o. tako zbranih podatkov posebej ne obdeluje in jih ne povezuje z drugimi podatki.

Dnevniške datoteke se hranijo 1 leto, nato se brišejo.

Varovanje podatkov

DTs HUB d.o.o. se zaveda, da je varovanje osebnih podatkov za uporabnike zelo pomembno, zato se obvezuje, da bo podatke uporabnikov skrbno varovala in zaščitila pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek spletnega mesta FroomCare, bo DTs HUB d.o.o. varovala v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov; ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.) in to Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Končne določbe

Če je, ali postane, katero izmed določil teh splošnih pogojev nezakonito, neveljavno ali neizvršljivo, to ne vpliva na veljavnost drugih določb splošnih pogojev.

Kot uporabnika spletnega mesta FroomCare vas prosimo, da morebitne nepravilnosti in/ali kršitve te izjave o varstvu osebnih podatkov in/ali veljavne zakonodaje na spletnem mestu FroomCare nemudoma sporočite na naš naslov:

DTs HUB d.o.o.

Ižanska cesta 206, 1000 Ljubljana

email: social@sporthify.com.

DTs HUB d.o.o.

Zadnja posodobitev: 21. April 2021

DTs HUB d.o.o. © Vse pravice pridržane

Piškotke uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.
SPREJMI