• V košarici ni izdelkov.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Komu je program/vadba namenjena?

Program je namenjen vsem prebolelim s Covid-19, ne glede na spol, starost ali fizično stanje. Sklopi vaj so razdeljeni po namenu in težavnosti. Vaje pa so prikazane v stoječem in sedečem položaju, tako da jih lahko izvaja vsakdo.

Ali za vadbo potrebujem kakšne pripomočke?

Večina vaj je sestavljenih tako, da pripomočkov ne potrebujete, le pri vadbi za aerobno vzdržljivost boste potrebovali pol kilogramsko utež (le to lahko nadomestite s plastenko vode ali drugim predmetom takšne teže), ter žogo za pilates (tudi to lahko nadomestite z drugo mehkejšo žogo).

Kupljen imam program dihalnih vaj, ali lahko dostopam tudi do drugih sklopov vadbe?

Pri nakupu imate možnost izbire specifičnega sklopa vaj, do katerega lahko dostopate kadarkoli in kjerkoli. V kolikor pa ocenjujete, da zmorete in želite izvajati več različnih sklopov vadbe, pa vam svetujemo, da zakupite celoten paket, saj tako dobite dostop do vseh vsebin v sklopu programa rehabilitacije po okužbi

Ali lahko izvajam vadbo, čeprav korona virusa še nisem prebolel/a?

Namen vadbe je izboljšati delovanje pljučnega sistema, izboljšati splošno kondicijo in doseči vsesplošno ugodne učinke na srčno – žilni sistem, tako da je program vadbe sestavljen za tiste, ki so virus že preboleli, kot tudi tiste, ki se želijo ob morebitni okužbi izogniti hujšim posledicam ali pa zgolj želijo izboljšati svoje fizično stanje. 

DTs HUB d.o.o. © Vse pravice pridržane

Piškotke uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.
SPREJMI